Bloggens vision

Grundtanken med den här bloggen är att skriva intressanta inlägg om både westernridning och dressyr samt allt där emellan. En härlig blandning av det bästa från två världar helt enkelt. Träningsinlägg och tips ska blandas med inlägg om tävlingar, utrustning och annat aktuellt inom sporten. Även tips vid långritter och annat intressant kan komma att synas på bloggen.

Under min uppväxt har jag ridit både western och dressyr samt tävlat i båda grenarna på relativt hög nivå. Tillsammans med min ponny Tanja tävlade vi upp till och med FEI:s program i dressyr samt SM i westernridning. Min filosofi är att ta det bästa från båda grenarna för att nå dit man vill. Så denna bloggen kommer att vara ett hopplock från dessa två grenar inom ridsporten.

En del inlägg kommer även att handla om utvecklingen av min unghäst Of Course Amor. Han är född 2010 och jag har ägt honom sedan 2011. Mer information om honom finns på hans egen sida (Of Course Amor “Prinsen”). Just nu tränar vi med mål att komma ut på tävlingsbanorna när tiden är inne och Ni får självklart följa med på resan dit! Jag har tänkt att uppdatera med våra fram- och motgångar så utförligt det går för att kanske ge inspiration till någon där ute samt för att jag själv ska kunna gå tillbaka för att se hur utvecklingen går. Man blir ibland hemmablind, så det kan vara bra att ha det nedskrivet.

Jag som driver denna blogg är Kattis och Ni läser mer om mig på min egen sida där det finns en bättre presentation.

IMG_4045

One thought on “Bloggens vision

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>