Dåligt samvete…

Hela dagen idag har hästarna stått inne… Jag tycker inte alls om när hästarna står inne en hel dag. Men idag har det faktiskt varit nödvändigt. Som det har stormat och blåst omkring grejer utanför stallet. En hel plåt från väggen på ridhuset har blåst bort samt en liten stuga som står på gården ligger ute på åkern nu. Så visst att hästarna har stått tryggare inne i boxen.

Men det gör så ont i hjärtat att inte kunna ta ut lille Prinsen på en promenad ens för det förskräckliga vädret… Eftersom att ridhuset har varit i fara också så har det inte varit ett alternativ att gå dit heller. Man tror att man är säker inne, men icke. Jag hoppas mer än något annat att vädret lugnat sig imorgon så jag kan släppa ut dem. Ska åka dit på morgonen innan jobbet för att förhoppningsvis släppa ut och sen fixa i ordning i stallet. Kanske hinner ta en promenad eller nåt med Prinsen också.

IMG_2844Bild från 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>