Ett litet projekt jag håller på med

Jag har inte skrivit ut det särskilt tydligt här men jag har en egen firma där jag bland annat importerar och säljer ridsportartiklar. Hittills har jag mest sålt sadelpaddar till westernsadlar, läderprodukter samt pälsglans och lite annat. Men jag funderar så smått på att utöka sortimentet med lite nytt.

Jag har dels börjat spåna och testa att sätta ihop egna pannband. Detta är dock inte det enda som jag har tänkt för att utöka sortimentet. Men det är något som jag tycker är roligt att pyssla med och superkul att designa. Det är väl alltid härligt med lite hantverk. Men jag vill självklart även utöka sortimentet med andra produkter också.

Vad skulle Ni vilja se mer av på marknaden? Eller finns det något som Ni saknar? Nu tänker jag främst produkter inriktat på westernridning men det måste inte vara inriktat på det. Så länge det är något nytt eller unikt.

20140206-205843.jpg

20140206-205854.jpg

20140206-205911.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>