Ibland vet man inte vad livet har att erbjuda och det är skrämmande

Ibland så blir inte allting som man tänkt sig och för tillfället är mycket väldigt osäkert och jag och min sambo mår självklart rätt dåligt över detta. Aldrig i livet hade jag tänkt att jag vid 25-26 års ålder skulle stå arbetslös utan ett nytt jobb i sikte. Men här står jag. Har ingen aning om vad som händer nästa månad eller var vi kommer bo. Jag älskar att planera, fylla mina dagar med saker att göra och ha full koll på allt. Men nu är allt bara ett stort svart hål. Jag kan inte planera mer än en vecka framåt och det gör mig fruktansvärt frustrerad. Detta är ju dock ingen permanent situation men trots allt lika jobbigt. Jag vet att jag kommer få ett jobb. Frågan är bara; om en vecka? En månad? Ett halvår? Ett år? Nä, ingen vet och ovissheten äter upp mig inifrån.

Igår så var tanken att jag skulle hinna göra massa saker som tex blogga och städa. Men livet kom i vägen. Och det var väldigt skönt att ta en helt ledig dag. Det behövdes för psyket. Och som tur är så är jag ledig idag med så jag hinner göra bort det jag tänkt göra igår idag istället.

Vi blev som sagt kvar i Malmö i stort sett hela dagen igår. Vi var ute och gick, åt och såg film. En riktig slappardag med andra ord. Vi stannade till och med för att äta middag så jag var inte i stallet förens just innan 19. Så det blev mockning och fixande av höpåsar i strumpbyxor och kjol eftersom vi svängde förbi stallet utan att åka hem innan då det var snabbare. Vilken tur att jag alltid har mina gummistövlar i stallet. Annars hade jag fått mocka i mina fina läderskor.

20140113-092014.jpg
Prinsen, jag och Prinsens boxgranne.

One thought on “Ibland vet man inte vad livet har att erbjuda och det är skrämmande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>