Kvällspromenad i solen

Vilket underbart väder det var igår! Jag var bara tvungen att gå ut och gå med Prinsen, och Malin också för den delen. Skritt är alltid nyttigt. Och av någon anledning så fortsätter jag att tycka att Prinsen har växt. Som att han har tvärväxt. Igår när vi var ute och gick så kände jag mig nästan liten bredvid. Tror jag måste fixa en mätning på något sätt av hur hög han är.

I övrigt så är jag helt stört trött just nu. Skulle nästan kunna somna sittande här. Men nu väntar ledighet i hela två dagar över helgen! Det var inte igår jag var ledig. Det var närmare bestämt 12 dagar sen. Puh. Så skönt det ska bli med sovmorgon imorgon. Eller i alla fall möjligheten till sovmorgon! För jag kommer säkert vakna typ klockan 7 ändå eller nåt i den stilen. Imorse vaknade jag klockan 3 och var helt övertygad om att det var morgon. Det var det ju dock inte som tur var.

IMG_2505Prinsen vet inte om det än men till sommaren så kommer han förmodligen att få träffa sin kompis Bosse igen.
Det är underbart att man äntligen fått känna lite vårvärme och att det är ljusare på kvällen. Det finns hopp om att sommaren kommer i år med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>