Dagens absoluta vill ha

Jag har lovat mig själv att aldrig mer köpa billiga (läs: låg kvalitets) schabrak. Jag är så fruktansvärt less på schabrak där öglorna inte passar och schabrak som glider bak eller rynkar sig under sadeln. Därför har jag gjort ett avtal med mig själv; jag ska hellre spara tills jag kan köpa ett riktigt kvalitetsschabrak än att köpa två billigare schabrak. Så jag kanske inte kan köpa lika många schabrak, utan får istället köpa schabrak som jag verkligen kommer att använda i år framöver. För det är inte värt i längden att ha schabrak liggandes som man inte vill använda för att de är av så dålig kvalité och passform.

Ett av mina senaste schabrakköp som kostade kring 350 kr (köpt i våras) sålde jag på Tradera för 96 kr för en månad sen… Och anledningen till att jag sålde det var för att jag blev så fruktansvärt less på det! Varje gång jag använt det har jag svurit och varit sur över att det glider bak, rynkar sig, det ligger inte korrekt, öglorna för sadelgjordsstropparna passar inte riktigt, osv. Så tillslut blev jag LESS på det och la ut det på Tradera. En total förlust och helt bortkastade ca 250 kr (som jag inte fick tillbaka vid försäljningen).

Efter “incidenten” med schabraket ovan så sparar jag nu till att köpa ett ordentligt schabrak åt Prinsen. Schabraket här nedan skulle ju vara en dröm att äga.

One thought on “Dagens absoluta vill ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>