Dagens vill ha!

Äntligen har jag hittat ett träns med remontnosgrimma som jag verkligen tycker är snyggt! Jag har länge sökt, utan att hitta något tilltalande. Däremot var ju detta träns från Premiera riktigt snyggt. Ett sådant träns i svart med vit fodring på nosgrimman hade Prinsen inte tackat nej till. Eller Prinsen skiter nog i vilket men jag hade inte tackat nej till att ha ett sådant till han. Det hade varit kanonsnyggt till hans breda bläs och ädla huvud. Kul med ett rundsytt träns med lackad remontnosgrimma. Det är inte så vanligt tycker jag. Och det är snyggt när det inte är en massa spännen på sidan, blir ju väldigt stilrent då.

Frågan är däremot om det är värt att köpa ett nytt träns åt Prinsen i dagsläget, med tanke på hur han gnager på tyglarna nu och då, och inte alls är särskilt rädd om sitt huvud och därmed inte heller om sina träns… Eller så får jag byta ut de medföljande tyglarna ett tag tills han lärt sig och blivit mer uppfostrad. Återstår att se hur det blir. Det blir inte ett nytt träns denna månad i alla fall. Men jag är glad att jag hittat något som tilltalar i alla fall, så när tiden är inne för ett nytt träns så vet jag var jag kan hitta ett riktigt snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>