Lite bilder tagna inne i stallet

Jag är så glad att jag fick mammas gamla blixt som hon hade till sin medeltida systemkamera. Den passar och fungerar även på min systemkamera, vilket jag tycker är helt otroligt! Men ingen är gladare än jag. Jag har tidigare inte kunnat ta bra bilder i stallet på grund av att det är för mörkt. Men med denna blixten så kan jag ställa in hur skarpt den ska lysa och därmed ta någorlunda bra bilder även inne i stallet. Superkul är ju det! Jag ska testa att ta några bilder i ridhuset också någon dag framöver. Spännande att se om det går lika bra också!

Den här dagen blev det i alla fall bara några enstaka bilder där jag testade blixten. Nu när jag kollat igenom bilderna tycker jag det är fantastiskt hur blank Prinsen är. Han har aldrig varit såhär blank tidigare! Och jag gör inget speciellt med hans päls. Jag borstar honom inte ens så mycket varje dag… *skäms* Jag brukar bara borsta av honom med “Magic brush” och sen med rotborste under sadeln, benskydden samt ansiktet i stort sett.

IMG_4188Titta inte på mig när jag äter…

IMG_4191

IMG_4198

IMG_4203

IMG_4205På denna bilden ser man verkligen hur blank han är, speciellt över virvlarna i bogen och vid flanken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>