Ovanligt tjock svans för ett halvblod

Något som Prinsen har gott om är svans. Den är så sjukt tjock. Jag har nog aldrig träffat ett annat halvblod med så pass tjock svans; den liknar mer en nordsvensks svans än ett halvblods. Jag har många vänner som borstar svansen med rotborste eller andra mjuka borstar för att inte nöta på svansen. Detta “problemet” har dock inte vi; vi borstar svansen med en hårborste. Han har svans så det räcker och blir över! Jag måste alltid dela upp svansen i flera delar för att kunna borsta igenom den.

Tidigare i veckan så tvättade jag svansen på honom för att den var så lerig efter bus i hagen. Efter att jag tvättat den så flätade jag ihop den så att den kanske får hålla sig ren några dagar i alla fall. Hans fläta i svansen blir så fantastiskt tjock och fin, kolla bara in bilderna nedan. Tog svansen i handen för att det kanske ska synas hur tjock flätan verkligen är!

20140106-215651.jpgSchampobad redo för svansen.

20140106-215712.jpgMitten av svansen.

20140106-215720.jpgSlutet av svansen. Det är inte ens så att svansen smalnar av mot slutet; den är tjock hela vägen ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>