Stall och jobb

Idag är det jobb hela dagen som gäller. Det är hårt att vara tillbaka efter “jullov” såhär första dagen, men det ska nog lösa sig. Det gäller att stiga upp i tid idag för att åka iväg till stallet för att göra i ordning det i förväg. Annars får Prinsen stå i omockad box till ca 18.30 då jag som tidigast kan vara där efter jobbet. Så nu åker jag dit innan jobbet istället för att fixa allting. Därmed vilar han även idag. Vi har ju påbörjat igångsättningen så smått, men än gör vi ju inget annat än busar i ridhuset. Så han kan väl få en dag ledigt från bus och bock. Hoppas han också tycker det.

IMG_3842Det ska bli så skoj att komma igång med träningen på honom igen nu efter vinter/juluppbehållet. Blir spännande att se hur långt han kan gå. Men nu måste jag skutta iväg in i bilen för att bege mig mot stallet. Börjar jobba 9.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>