Det går framåt!

Sakta men säkert börjar snart de nya produkterna att rulla/guppa över mot Sverige. Det kommer bli väldigt spännande att se de nya produkterna IRL. Jag tror verkligen och hoppas att de nya produkterna kommer att bli uppskattade och att de lever upp till den standard som jag hoppas. Men det är alltid ett lotto att köpa in nya produkter som man aldrig sett i verkligheten förut. Det kan även vara knepigt att pricka rätt i vad som kommer sälja eller inte. Det som man tror kommer slå gör det inte och det man minst anar älskar folk. Så det gäller att analysera marknaden och vad som eftertraktas just nu. Sedan gäller det ju även att ibland överraska kunderna; att kunderna än inte vet om att de vill ha just en sådan produkt. Men där gäller det verkligen att pricka rätt! Men det är ett kul arbete att jobba med. För varje beställning lär man sig mer och hur just segmentet som man agerar på fungerar. Det är en ständig utveckling och förändring där det gäller att hänga med.

Men hur som helst så hoppas jag att produkterna som jag köpt in denna omgång kommer att uppskattas och förhoppningsvis skänka sina nya ägare glädje. Jag vill att varje produkt jag säljer ska vara en investering för köparen och det ska kännas som man har gjort en bra affär; vilket jag vill att det ska vara. Omgången av produkter som är på väg in denna gång är en rätt blandad leverans med lite av varje. Produkterna kommer att finnas i en begränsad mängd, till att börja med.

www.janessa.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>