Kattis

Jag som driver den här bloggen heter Kattis. Jag är född under 1980-talet och är uppväxt i Piteå. Jag började att rida på ridskola när jag var 8 år och när jag var 11 år fick jag min första ponny. Vad mina föräldrar tänkte då (som aldrig hade ägt häst eller ponny tidigare) har jag ingen aning om, men jag tackar dem evigt för det! Min första och enda ponny, Tanja, var en stor del i min uppväxt och vi hann göra massor tillsammans. Utöver min ponny Tanja så har jag även ridit och tränat vår (läs: pappas) quarter Dixie samt en hel del andra hästar genom åren. Under en termin på universitetet studerade jag på Texas Tech, vilket var väldigt givande. Där läste jag intressanta kurser såsom inridning av unghästar, hästkunskap, fotografering samt videoproduktion. Detta är alla saker jag verkligen brinner och lever för.

Jag har ett ständigt driv att vilja utvecklas och testa nya saker. Tävlingsmänniska är jag också och jag älskar att ha mål att jobba mot. Oavsett om målet är att rida SM eller lasta min unghäst själv, så tycker jag det är lika kul att jobba för. Allt jag gör vill jag också göra bra. Därför hoppas jag att jag kommer lyckas att driva denna bloggen på ett tillfredsställande sätt för alla inblandade. Men det är egentligen ingenting som jag tvivlar på.

För tillfället håller jag och min unghäst Of Course Amor till i Helsingborg. Skåne är en fantastisk plats för en hästälskare som mig. Speciellt när man kommer ifrån Norrbotten där det är långt till alla större tävlingar och arrangemang. Här nere finns det möjligheter om man tar tillvara på de!

IMG_4135xEnjoy! /Kattis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>