Of Course Amor (Prinsen)

Född 2010
e: Belamour 1151   u: Maybe

 Of Course Amor, eller Prinsen som han oftast kallas, är född 2010 i ett litet stall utanför Piteå. Där gick han på lösdrift tills jag köpte honom. Hans mor, Maybe, har jag ridit och tränat en hel del och under en del av tiden när Prinsen låg i magen så tog jag hand om Maybe på heltid. Jag kunde då känna hur Prinsen sparkade i magen när Maybe kom in på eftermiddagen och fick äta sin eftermiddagsmat. Så på något sätt var det nog menat att jag skulle köpa honom, om än det inte var klart förrän våren 2011.

Prinsens mor är en bestämd dam med fina gångarter men ett hett humör ibland. Prinsen är dock inte lika het som sin mor, utan jag tror mer han ärvt sitt lugn från sin far, Belamour. Utseendemässigt är dock Prinsen otroligt lik sin mor.

IMG_3759xMaybe till vänster och Prinsen till höger

Prinsen blev inriden under hösten 2012 med fortsatt arbete under våren 2013. På grund av olika anledningar så blev det inget treårstest 2013. Under våren 2013 var han dock i princip färdig för att gå treårstest, men vi tränar vidare. Nu under hösten 2013 tar han stormsteg framåt under i princip varje pass. Han växer, bygger på sig och förstår mer och mer vad matte är ute efter.

Långsiktigt mål: Tävling
Kortsiktigt mål: Fortsätta träna mot tävling samt åka till nya ridhus för att miljöträna

IMG_3498xRund och go efter sommarbetet 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>