Bakslag

Eller bakslag och bakslag men det går inte lika fort fram som jag vill… Onsdag så promenerades Prinsen men sedan körde vi igång med ridning igen under torsdagen. Red då samma arbete som vi gjorde under träningen i tisdags. Red på volt, ställde inåt och bad sedan om galopp (efter framridning såklart) och han rullade så fint in i galoppen. Wow!

Men!… Det blev en fin fattning sedan var det bakutsparkar och bockningar en hel massa gånger efter den fina starten. Tillslut fick vi dock några bra fattningar igen och gav oss. Han är nog lite i chock efter denna helomvändning i hur mycket jag förväntar mig av honom. Men vi tar det ett steg i taget och jag berömmer direkt han gör rätt för att separera på rätt och fel. Nästa pass backar vi av och tar enbart trav för att böja och mjukgöra men utan krav för galoppfattningar utan spark.

IMG_4061

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>