Fotosession i härlig eftermiddagssol och dis

Fick med mig Jocke till stallet idag. Så han fick min systemkamera i händerna och sen fick han fota fritt. Han gjorde ett fenomenalt jobb och fångade många fina bilder under dagens intag från hagen samt dagens ridpass. 

Under föregående vecka har Prinsen gått rätt lite på grund av tidsbrist. Men i lördags så tömkörde jag i ridhuset innan jag körde iväg till jobb och igår vilade han. Så det tryggaste hade ju kanske varit att gå in i ridhuset. Men hur kul är det med bilder från ett mörkt ridhus? Vad gör man inte för lite fina bilder liksom?! Så det blev att rida ute på ridbanan i kylan och blåsten. +1 grad ute men ridplanen har nästan tinat fram helt och hållet och det var relativt mjukt i sanden. Jag kan tycka att ridplanen är lite väl mjuk annars så idag var den perfekt; fast men med lite mjuk sand uppe på.

Hur som helst så ville jag inte riskera mitt liv efter den lugna veckan föregående vecka, så jag “fegade” och longerade innan. Och glad är jag för att jag longerade innan! Kolla bara in bakutsparken nedan… Det där är inget som man vill sitta på när han gör. Jocke tog några helt klockrena bilder när Prinsen höll på att “dumma” sig med massa bocksprång men de får jag visa i ett eget inlägg imorgon. Det blev helt enkelt massa roliga bilder.

IMG_4562Överskottsenergi och blåst = ingen bra kombination…

IMG_4617Men tillslut när överskottsenergin började gå över så kunde han trava runt relativt lugnt med sänkt huvud.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>