Överskottsenergi efter jullov

Prinsen är nog glad att matte är hemma. Jag har tänkt att börja sätta igång honom igen. Han fick ju av olika anledningar ta det väldigt lugnt nästan hela december. Så nu tar vi nya tag och fortsätter träningen mot att komma ut på tävlingsbanan så småningom.

Jag hann bara släppa honom i ridhuset så travade han iväg, la sig ner och rullade och sen var det fullt-ös-medvetslös. Ni måste se filmen, så knäpp han är. Från att ligga ner till 180 på en sekund. Jag visste att han skulle bli helt till sig, så vi skrittade fram innan, så han skulle vara lite varm innan han brallade iväg.

Klicka på rutan ovan så kommer filmen igång, hoppas jag.

20140102-103728.jpgNär Prinsen är understimulerad så hittar han på lite allt möjligt för att hålla sig sysselsatt. När jag tittade bak medan vi höll på att skritta fram så går han och håller grimskaftet i munnen. Knashäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>