Extreme trail

Den här utmaningen hade varit den perfekta utmaningen för min ponny Tanja (om hon hade levt idag). Hon var fenomenal på foten och lyssnade på minsta lilla vink från mig. Vi red utan träns hur och var som helst. Jag är säker på att hon hade gjort allt detta utan problem. En sådan bra häst får man nog bara en gång i livet. Och det är jag tacksam för!

Såhär hade man nog kunnat rida med vår andra häst Dixie. Där går det undan under hovarna. Men hon är rätt säker på foten och riktigt tuff. Den hästen backar inte av. Red en “tipsrunda” med henne en gång, men hon trodde det var nåt slags speedrace, så vi red snabbast av alla och hon kunde knappt stå stilla nog länge så jag kunde läsa frågorna. Jag fick försöka läsa frågan och sen kryssa i rätt svar i farten på väg mot nästa fråga. Det var helt klart inte snyggt skrivet på lappen. När vi stod för att läsa frågan så steppade hon på stället… Hon är för go’.

2 thoughts on “Extreme trail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>